Home Fisher-Price Ongesorteerd Speel En Leer Tafel
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Speel En Leer Tafel

EAN: 746775283445

Geen shops bekend

Omschrijving

Met de interactieve content van Puppy & Pals leren kinderen om de tafel rond te gaan om te leren en te spelen. Als de ene activiteit is afgelopen, gaat een andere activiteit geluid maken en knipperen, zodat de baby wordt aangemoedigd rond de tafel te lopen. Met een realistische laptop die open en dicht kan, een interactief eerstewoordenboekje, een teltelefoon en pianotoetsen. Er zijn drie speelopties: leren, muziek en fantasiespelletje. Er zijn meer dan 60 liedjes, deuntjes en zinnetjes voor eindeloos leerplezier! De poten kunnen worden verwijderd voor kleintjes die nog op de grond spelen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie