Home Fisher-Price Little People H1638 - DIERENGELUIDEN STAL MET TRACTOR
productafbeelding klein

Fisher-Price Little People: H1638 - DIERENGELUIDEN STAL MET TRACTOR

EAN: 27084216998

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Deze schattige stal heeft drie paarden en een plek waar ze kunnen eten en drinken! De speelset heeft leuke geluidjes en een deuntje met grappige dierengeluiden. Als je de schuurdeur opent, hoor je een paard hinniken en als je op het voer drukt, hoor je de paarden eten. Als je op het water drukt, hoor je de paarden drinken en als je op de stalvloer drukt, hoor je een leuk deuntje en grappige paardengeluiden! Inclusief een kar, een hooibaal, een hekpoort, twee verbindingsstukken met een stenen wal, een tractor met eten en Little People-figuurtjes.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
29.9931.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie