Home Smart Games Spellen PG 500 - Punct
productafbeelding klein

Smart Games Spellen: PG 500 - Punct

Leeftijdsgroep: 9+ jaar, EAN: 5413759116130

Geen shops bekend

Omschrijving

Probeer je tegenstander op het verkeerde been te zetten - en doe het subtiel! Elke beurt moet je ofwel een nieuw stuk in het spel brengen ofwel een stuk verplaatsen dat al op het bord ligt. Tijdens het verplaatsen mag je het stuk verdraaien, maar de gekleurde stip ervan moet altijd een rechte lijn volgen. Stukken mogen op elkaar gestapeld worden, waardoor je verbindingen van de tegenspeler kan onderbreken. Doel: verbind met je stukken twee tegenover elkaar liggende zijden van het bord.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie