Home Fisher-Price Ongesorteerd Th Tr Kasteel Speelset
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Th Tr Kasteel Speelset

EAN: 746775205126

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Met deze splinternieuwe speelset van Thomas de Stoomlocomotief kun je Thomas samen met de Trammelant Truck over het spiraalvormige spoor laten racen. Klap de bochten aan de voorkant en de achterkant uit en ervaar de wereld van Kasteel Ulfstead. De graaf heeft Thomas gevraagd om het kasteel klaar te maken voor een groot feest. Hij heeft de hulp van de Trammelant Truck nodig om alles op tijd af te krijgen! Open de poort zodat ze over het spiraalvormige spoor kunnen racen. Terwijl Thomas omlaag zoeft, raakt hij Trammelant Truck kwijt. Samen racen ze over de sporen! Als Thomas langs rijdt, valt de schat van de koning in het laadgedeelte. Wanneer Thomas en Trammelant Truck voorbijvliegen, gaan de vlaggen omhoog en zodra ze het kasteel naderen, komen de ridders tevoorschijn en gaat de ophaalbrug open. Gelukkig kan hij samen met Trammelant Truck nog net de gracht oversteken. Thomas kan de schat tentoonstellen in de expositieruimte of in de kerker achter het kasteel. Thomas' Adventure Castle kan worden gecombineerd met andere draagbare Take-n-Play™-speelsets en kan makkelijk worden opgevouwen om op te bergen of mee te nemen. Inclusief 1 metalen Thomas, 1 Trammelant Truck en 2 extra speelstukken. Vanaf 3 jaar.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
49.9951.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie