Home Lego Bordspellen 50004 - Story Mixer
productafbeelding klein

Lego Bordspellen: 50004 - Story Mixer

Leeftijdsgroep: 7+ jaar, EAN: 5702014973886

Geen shops bekend

Omschrijving

Laat de verhaal-spinner draaien, plaats je modellen en verzin je eigen fantastische, creatieve en leuke verhalen met de Story Mixer van LEGO® Games! Verzin gekke namen voor de 24 coole mini-modellen, bedenk rollen voor de 9 microfiguren en de 6 dierfiguren en maak het verhaal nog uitvoeriger. De speler die de meeste modelnamen kan onthouden, wint het spel. Verzin en bouw je eigen modellen voor onbegrensde verhaal-combinaties en verzin prijzen voor de beste verhalen. Met Story Mixer kan de hele familie aan de slag met bouwen, nadenken - en lachen. Inclusief 9 microfiguren: ruimtevaarder, dief, strijder, zombie, ridder, ninja, piratenkapitein, prinses en een robot.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu