Home Fisher-Price Ongesorteerd Mike De Ridder Glendragon Kasteel
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Mike De Ridder Glendragon Kasteel

EAN: 746775305345

Geen shops bekend

Omschrijving

Beleef de spannendste avonturen van Mike de Ridder nu zelf mee met deze prachtige speelset. Kasteel Glendragon is helemaal compleet, met allerlei snufjes en geluidjes. Klap het bed op en....Mike zoeft omlaag. Gelukkig staat zijn geliefde paard Galahad altijd paraat om Mike op te vangen zodat hij gelijk te hulp kan schieten. Hou de vijand op afstand met het kanon! Wil Mike aan de andere kant het kasteel verlaten, laat hem gijden langs de ziplijn. Bovendien zit er een geheime draaideur in het kasteel, wat zou daar achter zitten? Vergeet niet de schat te verbergen en Galahad op tijd te voederen. De speelset heeft 2 speelbare kanten en 3 speelniveaus waarmee de stoere riddertjes zullen zich urelang vermaken.

Speelset van Mike de Ridder.
Bevat 10 losse onderdelen: Mike en Galahad, kanon + kogel, de vlag, de schat, voederbak, een ladder en niet te vergeten de ziplijn met het eindstation.
Evi figuurtje niet inbegrepen).
Dit product werkt op 3 x AAA (R03) batterijen (inbegrepen).ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie