Home Fisher-Price Ongesorteerd Nemo Speelset
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Nemo Speelset

EAN: 746775214067

Geen shops bekend

Omschrijving

De Nemo Rondrolbaan is een leuke speelset voor baby’s met figuurtjes uit Disneys Finding Nemo en schattige deuntjes en geluidjes. De speelset heeft een felgekleurd Nemo-figuurtje met een bal in zijn buik. De vrolijke deuntjes en geluidjes worden geactiveerd als Nemo van de baan glijdt of als uw kindje op de zeester drukt. De rondrolbaan heeft een deurtje met bergruimte, een Bloat-bal waar je tegenaan kan tikken en een zeepaardje dat kan glijden. Dankzij het versierde handvat is deze speelset ideaal voor thuis én onderweg.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie