Home Fisher-Price Ongesorteerd Nemo Badvriendjes
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Nemo Badvriendjes

EAN: 746775151409

Geen shops bekend

Omschrijving

Met de Nemo-badvriendjes kan uw kindje in zijn eigen badje de wateravonturen van Nemo naspelen! Met vier schattige figuurtjes: Squirt de schildpad, Bloat de kogelvis, Pearl de inktvis en Nemo, de schattige held uit de Disney-film Finding Nemo. Uw kleintje zal eindeloos willen scheppen, spuiten en zeven. Squirt drijft het hele bad rond en Nemo spuit iedereen nat! Als uw kindje genoeg heeft gebadderd, passen alle figuurtjes in elkaar in Squirt zodat het speeltje makkelijk op te bergen is.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie