Home Fisher-Price Ongesorteerd Tummy Wedge
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Tummy Wedge

EAN: 746775234638

Geen shops bekend

Omschrijving

Het nieuwe zachte ontwerp biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat baby’s het leuk vinden om op hun buik te spelen. Superveel speelplezier voor zowel het kindje als de ouders! Het zachte ontwerp met de kreukel-leeuw stimuleert baby’s om zich te strekken en te reiken. Met 3 verplaatsbare speeltjes: een leeuw met een spiegeltje, een bijtring in de vorm van een aapje en rammelende kralen. 2 speelopties: liggend op de buik of zittend.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie