Home Eichhorn Treinsets dierentrein 5-delig
productafbeelding klein

Eichhorn Treinsets: dierentrein 5-delig

EAN: 4003046013511

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Kinderen beleven uren speelplezier met deze schitterende Eichhorn set. Het circus komt naar de stad en het hele dorp is enthousiast en opgewonden. Er is één probleem, de olifant en de zebra zijn nog niet gearriveerd! Maar kijk daar komt de dierentrein al aangereden en in de wagons staan de vermiste circusdieren vrolijk om zich heen te kijken. * Volop speelplezier met deze Eichhorn dierentrein. * De set is 5-delig. * De dierentrein vervoert een zebra en een olifant. * Gemaakt van FSC hout.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
11.9913.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu