Home Eichhorn Treinsets E-locomotief
productafbeelding klein

Eichhorn Treinsets: E-locomotief

EAN: 4003046013016

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze prachtige, elektrische E-locomotief van Eichhorn rijdt tevreden over de rails en laat kinderen veel speelplezier beleven. De locomotief heeft maar liefst vier functies: hij kan voor- en achteruit rijden, stoppen en hij geeft bovendien licht. * Prachtige E-locomotief van Het beroemde merk Eichhorn. * Deze elektrische locomotief heeft maar liefst 4 functies. * Het treintje kan voor- en achteruit rijden en stoppen. * Met licht! * Gemaakt van hout. * Werkt op AA batterijen (inclusief). * Verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen, vooraf is helaas niet te bepalen welke uitvoering je ontvangt.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu