Home Eichhorn Treinsets bergtunnel
productafbeelding klein

Eichhorn Treinsets: bergtunnel

EAN: 4003046015133

Geen shops bekend

Omschrijving

De trein kan dwars door en over de berg rijden dankzij deze prachtige bergtunnel. Zo hoeft de trein geen omweg meer te maken en is nog sneller op plaats van bestemming. Kinderen beleven uren lang bouw- en speelplezier met deze schitterende Eichhorn set. * Breid je Eichhorn spoorbaan uit met deze mooie bergtunnel. * De set is 3-delig. * Laat je trein door of over de bergtunnel rijden. * Zet de tunnel over je spoorbaan en rijd met je treintjes door de berg op weg naar het volgende station. * De tunnel is groen met grijs van kleur met 2 stukken rails bovenop om je spoorweg aan te bevestigen. * Afmeting: 19 x 15 x 10 cm.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu