Home Fisher-Price Little People P9509 - AnimalVille Winkelstraat

Fisher-Price Little People: P9509 - AnimalVille Winkelstraat

EAN: 27084785371

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze Animalvillespeelset biedt urenlang vermaak. Aan de drukke winkelstraat ligt het postkantoor waar de kangoeroe de post bezorgt. In het restaurant bereidt de Octopus lekkere hapjes, de Elandkapper laat iedereen er piekfijn uitzien en dokter Eend verzorgt de patiënten. Deze speelset kan aangesloten worden op andere Animalvillesets en de figuurtjes kunnen ook gebruikt worden in de Little Peoplesets. Vanaf 12 maanden tot 4 jaar.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie