Home Identity Games Ongesorteerd Tombraider Lara Croft, Angel of Darkness
productafbeelding klein

Identity Games Ongesorteerd: Tombraider Lara Croft, Angel of Darkness

Leeftijdsgroep: 8 - 99 jaar, EAN: 8714649000421

Geen shops bekend

Omschrijving

Het is nacht Lara is in het Louvre op zoek naar kostbare schilderijen. Maar ze is niet alleen. De misdadigers Joachim Karel en Pieter van Eckhart zijn er eveneens. En misschien zijn zij wel de moordenaars van Lara's mentor, Werner von Croy. Lara heeft hulp van haar vriend Kurtis Trent.

Dit spel speel je 2 tegen 2. Welk duo verzamelt als eerste zijn kunstwerken en redt de wereld van de ondergang? Inzicht en samenspel bepalen of je wint. Red Lara!
Aantal spelers: 2-4
Speelduur: ca. 45 min
Spelauteur: Arthur TebbeShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie