Home Lego Duplo 5608 - Trein beginset
productafbeelding klein

Lego Duplo: 5608 - Trein beginset

Leeftijdsgroep: 2 - 5 jaar, Aantal onderdelen: 64, Originele omschrijving: Train Starter Set, EAN: 5702014516960

Geen shops bekend

Omschrijving

De LEGO Duplo trein rijdt door LEGO Ville. Iedereen instappen! Deze leuke treinset heeft alles voor de peuter die van treintjes houdt: rails, een voetgangersbrug waar de Duplo figuren kunnen overstekken, een klein station, twee passagiers, een vrolijke machinist en een echt rijdende trein. Als de trein gaat tanken maakt hij een grappig borrelend geluid. De afmeting van de baan is 58 x 72 cm als de baan in een ovale vorm is uitgelegd. De lokomotief werkt op 3 x AA batterijen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie