Home Lego Duplo 5609 - Luxe treinset
productafbeelding klein

Lego Duplo: 5609 - Luxe treinset

Leeftijdsgroep: 2 - 6 jaar, Aantal onderdelen: 116, Originele omschrijving: Deluxe Train Set, EAN: 5702014516977

Geen shops bekend

Omschrijving

Een zeer luxe LEGO Duplo treinset. De goederentrein rijdt door LEGO Ville! Alle kleine pakjes gaan via de transportband de Duplo trein in. Met de hijskraan takel je de grote pakjes op de wagon. Bij het tanken aan het tankstation hoor je een borrelend geluid. Deze leuke treinset heeft alles voor de peuter die van treintjes houdt: een lange spoorbaan, wagons, hijskraan, transportband, benzinepomp, oversteekplaats en transportwagen. De trein gaat vanzelf rijden met een druk op de knop en maakt een leuk typisch treingeluid. Deze doos bestaat uit 116 stukjes.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie