Home Lego Duplo 5649 - Grote Boerderij
productafbeelding klein

Lego Duplo: 5649 - Grote Boerderij

Leeftijdsgroep: 2 - 5 jaar, Aantal onderdelen: 68, Originele omschrijving: Big Farm, EAN: 5702014601147

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Lego Duplo grote boerderij. De dag begint al vroeg op de grote Duplo boerderij. De boer rijdt met zijn tractor over het erf. Hij heeft zojuist het koetje gemolken en brengt de melk naar het dorp. Het varkentje heeft honger. Help jij de boerin met voeren. Met de kraan op het dak van de boerderij kun je de hooibalen naar beneden takelen. Zou het kippetje al een ei hebben gelegd? Het kleine jongetje speelt met het schaap en het kalfje in de wei. Kijk, de kleine puppy wil ook spelen. Deze grandiose boerderij speelset is op diverse manier te bouwen en biedt eindeloosl speelplezier voor uw kind. De doos bestaat uit 68 stukjes inclusief Duplo speelfiguren: boer, boerin, jongetje, varken, koe en kalf, schaap, puppy en kip.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Bloknood.nl  aanbieding
48.7450.69Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie