Home Lego Star Wars: Exclusives 6212 - X-Wing Fighter™
productafbeelding klein

Lego Star Wars: Exclusives: 6212 - X-Wing Fighter™

Leeftijdsgroep: 8 - 12 jaar, Aantal onderdelen: 437, Originele omschrijving: X-wing Fighter™, EAN: 5702014501034

Geen shops bekend

Omschrijving

Bouw een van de beroemdste Star Wars schepen! In handen van de dappere piloten van de Rebel Alliance hielp de X-wing-starfighter twee enorme Death Stars te vernietigen. Deze speciale Star Wars set met verstelbare vleugels die openklappen in aanvalsstand, een inklapbaar landingsgestel, een vrachtruim en veel authentieke details bevat het allereerste LEGO figuurtje van de rebellenheld Wedge Antilles en andere zeldzame personages. Bevat onderdelen om je starfighter om te bouwen tot de Red Five van Luke Skywalker of de Red Three X-wing van Wedge. Inclusief minifiguurtjes voor Wedge Antilles, Luke Skywalker, prinses Leia, Han Solo, Chewbacca en R2-D2.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu