Home Lego Star Wars: Exclusives 10198 - Tantive IV™
productafbeelding klein

Lego Star Wars: Exclusives: 10198 - Tantive IV™

Leeftijdsgroep: 14+ jaar, Aantal onderdelen: 1408, Originele omschrijving: Tantive IV™, EAN: 673419121842

Geen shops bekend

Omschrijving

Tijdens een belangrijke missie voor het rebellenleger wordt de Tantive IV Blockade Runner met Princess Leia, C-3PO en R2-D2 aan boord, achternagezeten door de Star Destroyer van Darth Vader. Dit model van het allereerste schip dat in de films te zien was, is een eerbetoon aan de hele Star Wars saga! Het model heeft een cockpit die open kan, roterende en omhoog schuivende turbolaser kanonnen, een beweegbare radarschotel, een afneembaar dak, een inwendige commandobrug, een speciaal compartiment voor een uitneembaar vrachttransport toestel en twee afkoppelbare ontsnappingcapsules waarmee de droids er met de plannen voor de Death Star vandoor gaan. Inclusief Princess Leia, C-3PO, R2-D2 en 2 Rebel trooper minifiguren.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu