Home Lego Power Miners 8959 - Klauwgraver

Lego Power Miners: 8959 - Klauwgraver

Aantal onderdelen: 197, Originele omschrijving: Claw Digger, EAN: 5055318507739

Geen shops bekend

Omschrijving

De monsters mogen wel uitkijken als ze het pad van deze zware mijnbouwmachine kruisen! Met zijn oersterke hekmotor met nitro-aandrijving, massieve pantsering en enorme titanium spijkerbanden rolt de klauwgraver overal dwars doorheen. De hydraulisch aangedreven breekklauwen zwaaien op en neer aan hun versterkte drijfstangen en beuken de rotsen kapot, en met zijn laadschop schept hij de kristallen aan boord om ze naar de basis te brengen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu