Home Feber Speelhuis 800004562 - Disney Princess: Kasteel
productafbeelding klein

Feber Speelhuis: 800004562 - Disney Princess: Kasteel

Leeftijdsgroep: 2 - 10 jaar, EAN: 8410779545626

Geen shops bekend

Omschrijving

Echte prinsessen wonen in een kasteel! Kom je even binnen kijken? Dit speciaal ontworpen Disney kasteel heeft 2 torens, een grote deur en 4 ramen. Inclusief een werkblad om spelletjes op te spelen en een electronische deurhendel met verschillende geluiden. De heldere kleuren zijn bestand tegen zonlicht en temperatuurveranderingen. de afmetingen zijn 88,5 bij 126 bij 47 cm. Het kasteel is geschikt voor kinderen van 2 t/m 10 Jaar.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu