Home Fisher-Price Little People X0058 - Dierentuin Geluidentrein
productafbeelding klein

Fisher-Price Little People: X0058 - Dierentuin Geluidentrein

EAN: 746775096991

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Ben jij klaar voor doldwaze dierenavonturen met de Dierentuin Geluidentrein?De trein bestaat uit een locomotief en een wagon waar de dieren in kunnen zodat de trein de hele dierentuin door kan. Voorin de locomotief zit Michael, als je op Michael's hoofd drukt, maakt de trein dierengeluiden en muziek!Deze set bevat een locomotief, een wagonnetje, Michael de machinist en twee dieren: een koalabeer en een tijger.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
34.9936.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie