Home Fisher-Price Ongesorteerd Y3268 - Jake: Bucky Piratenschip
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: Y3268 - Jake: Bucky Piratenschip

EAN: 746775207434

Geen shops bekend

Omschrijving

Uit de bekende show: Jake and the Neverland Pirates, het Bucky Piratenschip!Dit schip bevat alles wat Jake nodig heeft om Kapitein Haak te verslaan! Bucky heeft mooie effecten: zo zijn er drie knoppen op het dek van het schip. De eerste knop activeert het kanon en komt er water uit. Als je op de tweede knop drukt zie je de beroemde Tic Toc Croc uit een geheim luikje van het schip komen. Als je op de derde knop drukt, hoor je het officiele liedje (theme song) van Jake. Dit schip bevat 2 figuren: Jake en Skully (papegaai).


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie