Home Fisher-Price Ongesorteerd W9859 - Fisher-Price: Ballenbrug
productafbeelding klein

Fisher-Price Ongesorteerd: W9859 - Fisher-Price: Ballenbrug

EAN: 746775095000

Geen shops bekend

Omschrijving

De ballenbrug stimuleert en beloont baby's lichamelijke ontwikkeling. Jouw kindje kan de ballenbrug vullen met de 6 kleurrijke ballen!De ballenbrug stimuleert en beloont baby's lichamelijke ontwikkeling. Jouw kindje kan de ballenbrug vullen met de 6 kleurrijke ballen! De ballen zullen van de helling naar beneden rollen. De ballenbrug stimuleert jouw kindje door middel van kleurrijke lichten en energieke muziek, om de ballen weer in de ballenbaan te stoppen. De handgrepen aan de ballenbak maken het gemakkelijk voor de baby om op te staan en de bal weer in de ballenbrug te stoppen.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie