Home Feber Ongesorteerd Mega 4 op 1 rij
productafbeelding klein

Feber Ongesorteerd: Mega 4 op 1 rij

Leeftijdsgroep: 4+ jaar, EAN: 8411845980075

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Het klassieke strategie– en intelligentiespel voor twee of meer spelers. Ideaal om in de tuin, binnen of op het schoolplein te spelen. De gele en groene schijven worden per kleur bewaard aan de zijkanten. De schijven zijn voorzien van gaten om op de pennen aan de zijkant te kunnen worden opgeborgen. Het spel is gemakkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen.Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar oud.De afmetingen van deze Mega 4 op een rij zijn 119 x 57 x 117 centimeter.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
149.99164.99Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu