Home Feber Loop Voertuigen Loopfiguur Runny groen
productafbeelding klein

Feber Loop Voertuigen: Loopfiguur Runny groen

Leeftijdsgroep: 2+ jaar, EAN: 8410779577214

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

VROLIJKE RUNNY MET VOLLEDIG DRAAIBARE ZWENKWIELEN!
 Met Runny maak je de leukste wandelingen!!
De fris gekleurde Runny staat te popelen om met jou op reis te gaan! Houdt jij je maar goed vast aan de blauw gekleurde handvaten, met je voeten stevig aan de grond kan je lekker snel!
Het loopfiguur van Feber geeft kinderen meer vrijheid en laat ze op een speelse manier kennis maken met de eerste regels in het verkeer!
Runny is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof waardoor kinderen er lang plezier aan zullen beleven!
De Runny beschikt over volledig draaibare zwenkwielen, hierdoor is de loopfiguur super wendbaar!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
19.9921.94Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu