Home Feber Accu Voertuig Quad Brutale 12V
productafbeelding klein

Feber Accu Voertuig: Quad Brutale 12V

Leeftijdsgroep: 2+ jaar, EAN: 8411845031081

Geen shops bekend

Omschrijving

Deze Quad wordt aangedreven door een elektrische motor met een oplaadbare accu van 12Volt. De afmetingen van de quad zijn 102 x 74 x 81 centimeter. Gasgeven doe je via een echt gaspedaal. Remmen doe je via de electriche rem op het voertuig. Je kunt in voor- en achteruit rijden met deze stoere quad. De maximum snelheid bedraagd 5,25 kilometer per uur.De Quad wordt iInclusief oplader en accu geleverd.Dit oersterke voertuig is van het Duitse kwaliteitsmerk Feber.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu