Home Feber Accu Voertuig Ferrari California 12V
productafbeelding klein

Feber Accu Voertuig: Ferrari California 12V

Leeftijdsgroep: 3+ jaar, EAN: 8410779563309

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

Rijd rond in een tweepersoons Ferrari! De 2-zits is afgewerkt in helder rood en heeft een motor met een 12V batterij. De prestigieuze auto heeft twee versnelling: vooruit en achteruit. Een elektronisch gaspedaal is te vinden in de voetenruimte. De rem wordt automatisch geactiveerd wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. Voor de veiligheid van de jonge bestuurders zijn de twee stoelen voorzien van een veiligheidsfunctie.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
ff Shoppen 
402.95402.95Niet op voorraad
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu