Home Feber Speelhuis Country Cottage
productafbeelding klein

Feber Speelhuis: Country Cottage

Leeftijdsgroep: 2+ jaar, EAN: 8410779553959

Geen shops bekend

Omschrijving

FANTASIEVOL KUNSTSTOF SPEELHUIS VAN FEBER!
Midden in het bos staat een klein houten huisje... vanachter een struikje zie je Sneeuwwitje en de 7 dwergen aan tafel zitten. Ze eten, lachen en maken pret!!
De Country Cottage lijkt rechtstreeks uit het bos te zijn gehaald! Gebouwd van oeroude bomen, die door de dwergen zijn omgezaagd, geschroefd en geverfd!!
Het speelhuis van Feber biedt uw kinderen een unieke plek om te spelen binnen- én buitenshuis. Er is gebruikt gemaakt van weersbestendig kunststof en kwalitatieve materialen.
Het huis beschikt over een deur, 2 ramen met luiken en 1 raam zonder luiken.
Met het kunststof speelhuis stimuleert u de fantasie, creativiteit en het zelfstandig spelen van kinderen!ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu