Home Identity Games Ongesorteerd Jungle Life Dvd Bordspel
productafbeelding klein

Identity Games Ongesorteerd: Jungle Life Dvd Bordspel

Leeftijdsgroep: 8 - 99 jaar, EAN: 8714649001305

Geen shops bekend

Omschrijving

Jouw chimpansee hoort thuis in de jungle. Help hem alle gevaren te verslaan! Hou jij van dieren in de Jungle!? Vind je chimpansees ook zo leuk? Wil jij dat ze veilig in de bomen kunnen wonen? Speel dan JungleLife. In dit nieuwe spannende dvd bordspel help je jouw chimpansee door een jungle vol gevaren. Iedere speler heeft een eigen chimpansee. Door bomenkap raakt hij zijn huis en voedsel kwijt. Op de dvd's staan meer dan 400 films en 1.000 vragen. Geef de goede antwoorden en red de omgev ing van jouw chimpansee en zijn vriendjes. Dit spel is ook nog eens zeer leerzaam door de vele extra toelichtingen op vragen en antwoorden. Om te winnen heb je ook een beeje geluk nodig; maken je ouders tenminste ook een beetje kans. Speel met je hele familie JungleLife en help de chimpansees om hun oerwoud te behouden!

In de doos:

  • 2 dvd's
  • 6 chimpansees
  • antwoordkaarten
  • reddingskaarten
  • pestkaarten
  • kaarthouders
  • speelbord met 2 draaischijvenShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Voor dit product zijn (nog) geen actuele prijzen bekend.
De site is nog volop in opbouw, dus kom zeker op een later moment nog een keer terug


comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie