Home Playmobil Stadsleven 4279 - Moderne villa
productafbeelding klein

Playmobil Stadsleven: 4279 - Moderne villa

EAN: 5052415882547, 4008789042798, 5030917129087

Te koop bij 1 shop

Omschrijving

De grond is klaargemaakt, de ruimte is er klaar voor. Jij kunt je droomhuis bouwen. Houswarming party Als cadeau voor je nieuwe woning krijg je alvast de tuinset en de barbecue. Zodra je huis is gebouwd, kun je meteen een feestje geven. Dingdong, daar zijn de eerste gasten al. De bel werkt echt, dus je vergeet nooit open te doen. Deze prachtige Playmobil villa heeft een aantal realistische details. In het dak zitten openklapbare dakramen met lamellen. Zwaai de balkondeuren open en betreedt het balkon met zonwering. Je kunt zelfs de zolder gebruiken om al je spulletjes op te bergen. Het droomhuis is 45 cm lang, 36 cm breed en 43 cm hoog. Inhoud Playmobil Moderne Villa 4279 Grote Moderne Villa met openklapbare ramen en deuren Vier Playmobil figuren Hond Barbecue Barbecue vlees en groente Tuinset Bloemen en gras Dit speelhuis bevat geen meubelstukken. Deze zijn apart verkrijgbaar als accessoire.


ShopHuidige prijs Totaal Verwachte Levertijd
Toys XL 
119.99119.99Informatie niet beschikbaar
Weet jij een winkel waar dit product ook verkocht wordt ? Geef het door !

comments powered by Disqus

Alle getoonde prijzen zijn inclusief eventuele verzend-, order- en/of administratiekosten. Waar geen verzendkosten bekend zijn (lichtgrijze achtergrond) wordt uitgegaan van € 6,75 verzendkosten. Verzendkosten zijn onder andere afhankelijk van het soort betaling (rembours/iDeal/credit-card/etc). De getoonde verzendkosten zijn daarom indicatief en kunnen bij het plaatsen van een bestelling afwijken.
Hoewel Speelgoedkoper.net zijn uiterste best doet om de juistheid van getoonde prijzen te garanderen kan zij niet aansprakelijk worden gehouden voor afwijkingen van de daadwerkelijke prijzen

Menu

uit dezelfde serie