Menu

Home WOW Toys Vliegtuig Overzicht

WOW Toys -> Vliegtuig


ProductLaagstehoogsteaantal winkels
Coastguard Carl Coastguard Carl

Hoi, Carl hier! Ik word net opgeroepen om een leven te redden, er is een jongen in zee gestrand en ik ga samen met mijn ervaren dokter David zijn leven redden. Ik gebruik eigenlijk altijd mijn magnetisch bed om de jongen veilig op te hijsen en in veiligheid te brengen.

Dankzij...
geen prijzen aanwezig
Fire Rescue Rory Fire Rescue Rory

Ik ben Rory en ik ben aan het wachten tot de volgende brand zich meld. Ik trek er dagelijks op uit om branden te blussen, overal in de WOW wereld. Ik ben er nog niet zo lang als Ernie en Bertie, maar ik ben net zo betrouwbaar.

Mijn...
geen prijzen aanwezig
Johnny Jungle Plane - Vliegtuig Johnny Jungle Plane - Vliegtuig (1013)

Ben maar niet bang, Johnny is in de buurt! Ik kan altijd de lucht in, wat het weer ook mag zijn. Samen met mijn piloot Monty en mijn grootste tijger vriend Trisha ga ik dagelijks op pad om de jungle te ontdekken en weer nieuwe vrienden te maken voor Trisha. Het is heerlijk vliegen in de frisse lucht van de WOW wereld.

Soms...
geen prijzen aanwezig
Police Plane Pete - Vliegtuig Police Plane Pete - Vliegtuig

Hoi! Ik ben Pete, het betrouwbare politievliegtuig dat alle WOW vrienden veilig houdt. Ik werk samen met mijn vrienden Charlie en de Patrol Riders van de politie om alle boeven op te sluiten. Mijn propellers zorgen voor de extra snelheid waarmee ik deze boeven graag vang.

Mijn...
geen prijzen aanwezig