Menu

Home Nerf Zombie Strike Overzicht

Nerf -> Zombie Strike


ProductLaagstehoogsteaantal winkels
Clear Shot - Blaster Clear Shot - Blaster (A9548EU50)

Een NERF blaster met Zombie look! De jacht op Zombies is geopend, een uitdaging die je aangaat met de Zombie Clearshot op zak. Met het speciale vizier bevestigd op de blaster vind je razendsnel je doelwit en schakel je ze in een handomdraai...
geen prijzen aanwezig
Doublestrike Doublestrike (A6562EU40)

Zombies kunnen het maar beter opgeven als jij ze aanvalt met deze supercoole NERF Zombiestrike...
geen prijzen aanwezig
FlipFury - Blaster FlipFury - Blaster (A9603EU4)

Open een spervuur van zombie-vernietigende kracht met deze ijzersterke Zombie Strike FlipFury Blaster! De kantelende magazijnen van de Blaster bevatten 6 Zombie Strike darts elk, zodat je tot 12 darts achter elkaar kunt afvuren zonder herladen. Laad de magazijnen met de inbegrepen 12 Zombie Strike darts en stort je in de strijd.

Bezoek...
€ 26.95€ 27.252
Longshot CS-12 - Blaster Longshot CS-12 - Blaster (A9546EU50)

Een NERF blaster met Zombie look! De jacht op Zombies is geopend, een uitdaging die je aangaat met de Zombie Longshot CS 12. Met het speciale vizier bevestigd op de blaster vind je razendsnel je doelwit en schakel je ze in een handomdraai...
geen prijzen aanwezig
Navulling 30 darts Navulling 30 darts (A4570-E24-0)

Met wel 30 darts op zak ben je zonder twijfel goed voorbereid op het grootste gevecht ooit en versla je met gemak alle zombies.
geen prijzen aanwezig
Slingfire Slingfire (A6563EU40)

Met de Zombie Strike Slingfire blaster van NERF ben jij de ultieme zombiejager! De blaster kan op 2 manieren herladen: haal de hendel over of tik met één hand. Schiet tot wel 20 meter ver!
geen prijzen aanwezig