Menu

Home Wader Construck Overzicht

Wader -> Construck


ProductLaagstehoogsteaantal winkels
3-Assige Dumper - Geel-Zilver 3-Assige Dumper - Geel-Zilver (38036)

Met deze 3-assige dumper kan je kind gemakkelijk vracht van de ene naar de andere plaats vervoeren. Dankzij de kantelbare bak is het lossen van vracht heel eenvoudig. Het materiaal van de dumper is zeer kind-vriendelijk.
geen prijzen aanwezig
Betonmixer Betonmixer (03939)

Construck Betonmixer met stuurinrichting. Van hoogwaardige kunststof in kleurrijk design. Geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Lengte: ca. 28,5 cm. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
geen prijzen aanwezig
Brandweerauto Brandweerauto (3331)

Construck Brandweer. Is er ergens brand uitgebroken? Geen probleem! Met de WADER-brandweerauto...
geen prijzen aanwezig
Construk Politieauto Construk Politieauto (3330)

Construck Politie. Noodoproep 110! Ga snel met de WADER politiewagen richting de plek des onheils! De opbouw kan worden gekiept door aan de speciaal op kinderen afgestemde grote en stroeve hendel te trekken aan de rechterkant...
geen prijzen aanwezig
Graafmachine Graafmachine (03930)

Construck Graafmachine met stuurinrichting. Van hoogwaardige kunststof in kleurrijk design. Geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Lengte inclusief arm: ca. 57 cm. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
geen prijzen aanwezig
Kiepwagen Kiepwagen (03903)

Construck Kiepwagen met stuurinrichting. Van hoogwaardige kunststof in kleurrijk design. Geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Lengte: ca. 25 cm. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
geen prijzen aanwezig
Schepmachine Schepmachine (03810)

Construck Schepmachine met stuurinrichting. Van hoogwaardige kunststof in kleurrijk design. Geschikt om zowel binnen als buiten mee te spelen. Lengte: ca. 57 cm. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
geen prijzen aanwezig
Vuilniswagen Vuilniswagen (3938)

Construck Vuilniswagen met stuurinirichting en twee vuilcontainers. Van hoogwaardige...
geen prijzen aanwezig